Mai trebuie sa si mancam!

De cate ori, cufundati in hartii pana peste cap, uitam sa mancam?

Intrebarea m-a fulgerat intr-o zi in care stomacul meu se hotarase sa-mi declare razboi. Mi-am promis sa am mai multa grija de sanatatea mea si mi-am continuat munca. Ajung acasa si-mi dau seama ca nu ma  mai pot tine pe picioare. Oboseala, zic si ma arunc in pat fara sa-i mai dau nici o sansa organismului meu sa protesteze.

A doua zi o iau de la capat. Colegii imi paseaza responsabilitatile, sefu’ se gandeste ca ma plateste prea mult si se chinuie sa-mi gaseasca noi sarcini. Gaseste.

Ma asez la birou si stau. Uitarea asta de sine, indobitocirea  nu are nimic de-a face cu o fiinta, imi zic. Concediu…asta e , vreau concediu. Sa ma ohihnesc, sa-mi beau cafeaua in liniste, sa-mi pun prietena sa-mi gateasca ceva delicios, sa fac o plimbare, sa lenevesc.

Alerta! Vine sefu’. Se uita urat la mine. Trece fara sa zica nimic. Am pus-o, zic… Peste 5 minute vine la  mine. Ma asteptam. Apuca-te de asta, imi zice.

Restul poate fi dedus din poza asta. Sunt peste tot, fac de toate, sunt Superman…si culmea, fara sa fi mancat ceva de azi-dimineata!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Find Wireless Deals at BestInCellPhones.com. | Thanks to iCellPhoneDeals.com Free Cell Phones, Find Highest CD Rates and Incinerador De Grasa Revisión