Marty Restaurants Cluj-Napoca – acum poti comanda online din mancare-cluj.ro !

Comenzi online:

www.mancare-cluj.ro/marty – fara Adaos/Comision !

Marty Restaurants

Marty Restaurants – Cine suntem

Totul a inceput in 1999 cand echipa Marty a realizat pe “propria piele” frustrarile si dezamagirile existente atunci in legatura cu localurile din Cluj-Napoca. Avand experienta in domeniu acumulata in Statele Unite ale Americii am decis sa deschidem primul nostru local din strada Motilor. Impinsi de la spate de avantul si increderea clujenilor in produsele si serviciile Marty aceeasi echipa a decis un an mai tarziu sa deschida unul dintre cele mai mari localuri din Cluj pe strada Victor Babes nr. 39. Am rasplatit fidelitatea clientilor nostri inaugurand in luna mai a anului trecut un nou restaurant plin de personalitate pe strada Traian Mosoiu nr. 28, urmand ca spre finele aceluiasi an sa surprindem intr-o maniera placuta prin inaugurarea celui de al treilea restaurant MARTY pe strada Horea nr.5.

In prezent operam trei dintre cele mai avangardiste si deosebite restaurante din Cluj, oferim un meniu variat, o calitate deosebita si unica, servire impecabila, zambet si atentie maxima la cerintele si nevoile clientului. Satisfactia clientilor nostri este cartea noastra de vizita – ei ne-au incurajat sa excelam in servire, varietatea meniului si ambienta localului.

Planurile noastre de viitor sunt ambitioase -
Vom continua in a nu dezamagi!
Vom continua in a creste impreuna!


Program comenzi (livrari)
:

Luni – Duminica: 10:30 – 23:30

Comanda minima

0 lei

Timp de livrare

~ 55 min,

exceptand intervalul
12:00 – 16:00

Transport

GRATUIT, daca valoarea comenzii dvs. depaseste 25 lei.

Pentru comenzile care NU depasesc aceasta valoare veti plati o taxa aditionala de transport de 5 lei.

Cost ambalaje:

0 lei

Promotii:

La comenzi in valoare de minim 50 lei primiti un Pepsi la 1,5 L !

Clujul are trei felii

Am impartit Clujul in trei zone de servire pentru eficienta noastra si avantajul tau!

Comanda ta va fi livrata de la cel mai apropiat restaurant Marty.

Promitem sa fim prompti de fiecare data.

Factura fiscala:

Daca doriti sa vi se elibereze si factura fiscala, va rugam sa cereti explicit acest lucru odata cu comanda dvs. in campul Observatii (din ultima etapa a trimiterii comenzii).

Tichete de restaurant

Acceptam tichete Accor, Hungastro si Gusto Pass.

Important: Daca doriti sa achitati cu tichete de masa, specificati in campul “Observatii” in ultima etapa a trimiterii comenzii: numarul de tichete, valoarea lor si felul acestora.

PLATA produselor comandate se va face integral la LIVARE (primiti un bon fiscal sau factura fiscala daca ati solicitat una)


Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Find Wireless Deals at BestInCellPhones.com. | Thanks to iCellPhoneDeals.com Free Cell Phones, Find Highest CD Rates and Incinerador De Grasa RevisiĆ³n